Alle producten
 • Shanghai Yogel Communication Equipment Co., Ltd.
  rhode Alain, Frankrijk
  Het is zeer aardig om met echte beroeps te werken. Zij zijn aandachtig en ontvankelijk.
 • Shanghai Yogel Communication Equipment Co., Ltd.
  Alejandro Gidi, Mexico
  uitstekende mededeling van verkoper. Mej. Daisy was duidelijk en op tijd, werd het product verscheept behoorlijk verpakt. A+
 • Shanghai Yogel Communication Equipment Co., Ltd.
  Sergey Shapotkin, Russische Feder
  fijn alles
Contactpersoon : Roger
Telefoonnummer : 18918164653
WhatsApp : +8618918164653

Sc SX die Multimode Vezeladapter zonder Oor last

Plaats van herkomst Shanghai
Merknaam Yogel
Certificering ISO9001
Modelnummer Het Lassen van Sc SX zonder flens
Min. bestelaantal 1piece
Prijs Negotiate
Verpakking Details 10piece/plastic doos, 1000pcs/Carton
Levertijd 3-7 het werkdagen na despoit
Betalingscondities L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen 200000pcs /Month
Productdetails
Productnaam vezel optische adapter toepassing Het Netwerk van FTTH FTTB FTTX
Type Het Lassenadapter van Sc SX met Flens Toevoegingsverlies ≤0.2dB
Herhaalde toevoeging ≥1000 tijden Schakelaar SC/APC/UPC
Hoog licht

SX het lassen van Multimode Vezeladapter

,

Multimode Vezeladapter zonder Oor

,

Sc dat Multimode Vezeladapter last

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Lassen van Sc SX van de goede Kwaliteits het Optische Vezel zonder Ooradapter

 

 

Beschrijving

 

Een klein die materiaal voor het verbinden van optische vezelkabels wordt gebruikt wordt vaak bijeengeroepen als vezel optische adapter of vezel optische koppeling. Hoewel zij kunnen verschillend vormen, hebben zij dezelfde functie. Een vezel optische adapter laat vezel toe optische kabels om aan elkaar afzonderlijk of in een groot netwerk worden vastgemaakt, dat vele apparaten toelaat om in een keer te communiceren. Volgens verschillende vormen en structuren, kunnen de vezel optische adapters in verscheidene types, zoals FC-vezel optische adapter, Sc-vezel optische adapter, ST vezel optische adapter, LC-vezel optische adapter etc. worden geclassificeerd. En dit artikel zal in het bijzonder deze vier soorten vezel optische adapters introduceren.

 

Sc SX die Multimode Vezeladapter zonder Oor last 0Sc SX die Multimode Vezeladapter zonder Oor last 1

 

FC vezel Optische Adapter

FC gebruikt de vezel optische adapter een metaalkoker om zijn buitenstructuur te versterken en kan door een spanschroef worden vastgemaakt. Het keurt ook de ceramische spelden als zijn uiteindeeind goed. Daarom FC-kan de vezel optische adapter stabiele optische en mechanische prestaties lange tijd ondersteunen. Het kan in vierkant type, ovaal type en rond type in single-mode en multimode versies worden verdeeld. FC de vezel optische adapter gemakkelijk maar gevoelig is te werken voor stof, zodat is het verbeterd vandaag door sferisch uiteindeeind te gebruiken zonder zijn externe structuur te veranderen.

Sc-Vezel Optische Adapter

Behandeld met rechthoekige shell, Sc-heeft de vezel optische adapter dezelfde configuratie en de grootte van de dekking van de koppelingsspeld zoals FC-vezel optische adapter. Van zijn structuren, Sc-kan de vezel optische adapter in simplex standaard, duplexnorm worden geclassificeerd en shuttered norm. Van zijn materialen, worden het metaal en het plastiek algemeen gebruikt voor Sc-vezel optische adapter. Sc-laat de vezel optische adapter een hoge precisiegroepering met een lage toevoeging, een terugkeerverlies en een achterbezinning toe.

ST Vezel Optische Adapter

ST heeft de vezel optische adapter een zeer belangrijke onverwacht-slotstructuur om nauwkeurigheid te verzekeren wanneer samen het verbinden van de kabels. De herhaalbaarheid en de duurzaamheid van ST vezel optische adapter worden verbeterd door de metaalsleutel. Met a precised ceramische of koperdekking, ST kan de vezel optische adapter hoge optische en mechanische prestaties lange tijd ook houden. Het heeft twee normen van simplex en duplex en gebruikt het metaal of de plastic huisvesting.

LC vezel Optische Adapter

LC keurt de vezel optische adapter het modulaire mechanisme van de hefboomklink dat goed gemakkelijk is te werken. Gebruikend de kleinere spelden en de kokers, LC-verhoogt de vezel optische adapter zeer de dichtheid van vezel optische schakelaar. Er zijn drie types van LC-vezel optische adapter in simplex, duplex en vierlingstructuren.

Toepasselijke Beëindigengezichten

De verschillende gezichten van de steunen verschillende einden van vezel optische adapters. PC (fysiek contact), UPC (ultra fysiek contact) en APC (hoek fysiek die contact) zijn de poetsmiddelstijl voor vezel optische adapters wordt gebruikt. ST is de vezel optische adapter slechts beschikbaar met de stijlen van PC en UPC. Maar behalve ST, rest drie steun van vezel de optische adapters alle poetsmiddelstijlen. Voorts kan de kleur van vezel optische adapters worden gebruikt om verschillende eindgezichten van PC, UPC en APC te bepalen. Bijvoorbeeld, zoals voor de vezel optische adapters van Sc en LC-, zijn er room, blauwe en groene kleuren die aan het eindgezichten van PC, UPC en APC beantwoorden.

Toepassing

om de signaaltransmissie te helpen, wordt de vezel optische adapter wijd gebruikt voor telecommunicatiesysteem, kabeltelevisie-netwerk, LAN (local area network), WAN (breed gebiedsnetwerk), FTTH (vezel aan het huis), het videotransmissie en instrument testen. Het is geen twijfel dat de vezel optische adapter van grote hulp voor netwerkmededelingen is.

Conclusie

Verstrekt de vezel optische adapter gemak voor de verbindingen van de vezelkabel. FC, Sc, ST, LC-vezel optische adapters maken deel uit van de adapterfamilie en in praktisch gebruik wijd goedgekeurd. Het kleine apparaat zoals vezel optische adapter helpt werkelijk een partij voor verschillende toepassingen in het leven, omdat het zeer de het werk efficiency verbetert.

Eigenschap:

1. Laag insertionalverlies en achterbezinningsverlies
2. Hoge prcisiongroepering
3. Vernikkeld messingslichaam
4. Gebruik in Single-mode of Multimode toepassingen
5. Keus van huisvestingsmateriaal en kokermateriaal
6. ISO9001: 2008, ROHS-naleving

 
Toepassingen:
1. CATV
2. Telecommunicatienetwerken
3. Testmateriaal
4. Metro
5. Locale area networken (LANs)
6. Gegevens - verwerkingsnetwerken

Beschrijving:

Parameter
Eenheid
LC, SC, FC, ST
SM
MM.
PC
UPC
APC
PC
(Typisch) toevoegingsverlies
dB
≤0.2
≤0.2
≤0.2
≤0.2
Terugkeerverlies
dB
≥45
≥50
≥60
≥30
Ruilbaarheid
dB
≤0.2
Herhaalbaarheid
dB
≤0.2
Duurzaamheid
Tijd
>1000
Werkende Temperatuur
°C
-40~75
Opslagtemperatuur
°C
-45~85


 

 
Onze Dienst:
Sc SX die Multimode Vezeladapter zonder Oor last 2