Alle producten
 • Shanghai Yogel Communication Equipment Co., Ltd.
  rhode Alain, Frankrijk
  Het is zeer aardig om met echte beroeps te werken. Zij zijn aandachtig en ontvankelijk.
 • Shanghai Yogel Communication Equipment Co., Ltd.
  Alejandro Gidi, Mexico
  uitstekende mededeling van verkoper. Mej. Daisy was duidelijk en op tijd, werd het product verscheept behoorlijk verpakt. A+
 • Shanghai Yogel Communication Equipment Co., Ltd.
  Sergey Shapotkin, Russische Feder
  fijn alles
Contactpersoon : Roger
Telefoonnummer : 18918164653
WhatsApp : +8618918164653

Binnen de Vezel Optische Adapter van de Blindsc/apc Flens met Metaalklem

Plaats van herkomst Shanghai
Merknaam Yogel
Certificering ISO9001
Modelnummer SC/APC
Min. bestelaantal 1
Verpakking Details Plastic doos + Karton
Levertijd 3-7days
Betalingscondities L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen 50000pcs/month
Productdetails
Productnaam Vezel Optische Adapter Schakelaar Sc
ShutterType Binnenblind Kleur Blauw, Groen, Wit
Gebruik/Toepassing Netwerk Merk Yogel
Wijze enige wijze & multiwijze Koker Ceramisch zirconiumdioxyde, fosfoorbrons
Flens met flens
Hoog licht

Binnen de Vezel Optische Adapter van Blindsc

,

De binnenadapter van de Blind Optische Vezel

,

De vezelkoppeling van Yogelsc

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Lage van de precisiesc van het tussenvoegselverlies de Vezel Optische Adapters met de Optische Adapters van de benenvezel

 

Beschrijving

 

Een klein materiaal dat voor het verbinden van optische vezelkabels wordt gebruikt wordt vaak bijeengeroepen als vezel optische adapter of vezel optische koppeling. Hoewel zij kunnen verschillend vormen, hebben zij dezelfde functie. Een vezel optische adapter laat vezel toe optische kabels om aan elkaar afzonderlijk of in een groot netwerk worden vastgemaakt, dat vele apparaten toelaat om in een keer te communiceren. Volgens verschillende vormen en structuren, kunnen de vezel optische adapters in verscheidene types, zoals FC-vezel optische adapter, Sc-vezel optische adapter, ST vezel optische adapter, LC-vezel optische adapter etc. worden geclassificeerd. En dit artikel zal in het bijzonder deze vier soorten vezel optische adapters introduceren.

 

Binnen de Vezel Optische Adapter van de Blindsc/apc Flens met Metaalklem 0

 

FC vezel Optische Adapter

FC gebruikt de vezel optische adapter een metaalkoker om zijn buitenstructuur te versterken en kan door een spanschroef worden vastgemaakt. Het keurt ook de ceramische spelden als zijn uiteindeeind goed. Daarom FC-kan de vezel optische adapter stabiele optische en mechanische prestaties lange tijd ondersteunen. Het kan in vierkant type, ovaal type en rond type in single-mode en multimode versies worden verdeeld. FC de vezel optische adapter gemakkelijk maar gevoelig is te werken voor stof, zodat is het verbeterd vandaag door sferisch uiteindeeind te gebruiken zonder zijn externe structuur te veranderen.

Sc-Vezel Optische Adapter

Behandeld met rechthoekige shell, Sc-heeft de vezel optische adapter dezelfde configuratie en de grootte van de dekking van de koppelingsspeld zoals FC-vezel optische adapter. Van zijn structuren, Sc-kan de vezel optische adapter in simplex standaard, duplexnorm worden geclassificeerd en shuttered norm. Van zijn materialen, worden het metaal en het plastiek algemeen gebruikt voor Sc-vezel optische adapter. Sc-laat de vezel optische adapter een hoge precisiegroepering met een lage toevoeging, een terugkeerverlies en een achterbezinning toe.

ST Vezel Optische Adapter

ST heeft de vezel optische adapter een zeer belangrijke onverwacht-slotstructuur om nauwkeurigheid te verzekeren wanneer samen het verbinden van de kabels. De herhaalbaarheid en de duurzaamheid van ST vezel optische adapter worden verbeterd door de metaalsleutel. Met a precised ceramische of koperdekking, ST kan de vezel optische adapter hoge optische en mechanische prestaties lange tijd ook houden. Het heeft twee normen van simplex en duplex en gebruikt het metaal of de plastic huisvesting.

LC vezel Optische Adapter

LC keurt de vezel optische adapter het modulaire mechanisme van de hefboomklink dat goed gemakkelijk is te werken. Gebruikend de kleinere spelden en de kokers, LC-verhoogt de vezel optische adapter zeer de dichtheid van vezel optische schakelaar. Er zijn drie types van LC-vezel optische adapter in simplex, duplex en vierlingstructuren.

Toepasselijke Beëindigengezichten

De verschillende gezichten van de steunen verschillende einden van vezel optische adapters. PC (fysiek contact), UPC (ultra fysiek contact) en APC (hoek fysiek contact) zijn de poetsmiddelstijl die voor vezel optische adapters wordt gebruikt. ST is de vezel optische adapter slechts beschikbaar met de stijlen van PC en UPC. Maar behalve ST, rest drie steun van vezel de optische adapters alle poetsmiddelstijlen. Voorts kan de kleur van vezel optische adapters worden gebruikt om verschillende eindgezichten van PC, UPC en APC te bepalen. Bijvoorbeeld, zoals voor de vezel optische adapters van Sc en LC-, zijn er room, blauwe en groene kleuren die aan het eindgezichten van PC, UPC en APC beantwoorden.

Toepassing

om de signaaltransmissie te helpen, wordt de vezel optische adapter wijd gebruikt voor telecommunicatiesysteem, kabeltelevisie-netwerk, LAN (local area network), WAN (breed gebiedsnetwerk), FTTH (vezel aan het huis), het videotransmissie en instrument testen. Het is geen twijfel dat de vezel optische adapter van grote hulp voor netwerkmededelingen is.

Conclusie

Verstrekt de vezel optische adapter gemak voor de verbindingen van de vezelkabel. FC, Sc, ST, LC-vezel optische adapters maken deel uit van de adapterfamilie en in praktisch gebruik wijd goedgekeurd. Het kleine apparaat zoals vezel optische adapter helpt werkelijk een partij voor verschillende toepassingen in het leven, omdat het zeer de het werk efficiency verbetert.

Ordeinformatie

EX: Ofa-D-fc-apc-z-n

OFA - X - XX - XX - XX - X - X
 

S: simplex

D: duplex

Sc

FC

ST

LC

MU

ST

APC

UPC

PC

Z: Ceramisch zirconiumdioxyde,

P: fosfoorbrons

W: met flens

N: geen flens

W: met blind

N: geen blind

  Vezelwijze Schakelaartype Schakelaartype Koker Flenstype Blindtype

 

 

Parameter Eenheid Waarde
Schakelaar / FC ST SC LC
Koker / Zirconiumdioxyde
Toevoegingsverlies dB ≤0.20 (Plug≤0.30)
Herhaalbaarheid Tijd >1000