Evenementen
Alle producten

Onthaal aan Netcom São Paulo

May 25, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Onthaal aan Netcom São Paulo

Onthaal aan Netcom São Paulo

NETCOM, de internationale telecommunicatiegebeurtenis

 

NETCOM werd eerst gecreeerd 15 jaar geleden om een hiaat in de Braziliaanse telecommunicatiemarkt te vullen, die niet een gebeurtenis had die zich op zijn infrastructuur concentreren.

Het is sedertdien gehouden om de twee jaar en het is één van de belangrijke gebeurtenissen voor de van het telecommunicatie land netwerkindustrie geworden. Het heeft deuren voor internationale bedrijven geopend om hun producten en oplossingen in het land te tonen, en beduidend bijgedragen tot het bevorderen van internationale vennootschappen, zoals het geval met verscheidene andere Braziliaanse industrieën is.

Aangezien de technologie met stijgende snelheid de laatste jaren heeft vooruitgegaan en aangezien de globalisering progressief de economie heeft veranderd, hebben wij beslist NETCOM jaarlijks te ontvangen om de behoefte van de markt aan meer informatie, meer voorzien van een netwerkkansen, en vooral meer leveranciers beter te dienen.

In 2021, zal de 10de uitgave van NETCOM vele nieuwe formaat en inhoudseigenschappen brengen, met het verenigbare doel tot deze technische, wettelijke en economische marktontwikkeling, evenals bevorderende grote bedrijfskansen voor zijn exposanten bij te dragen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Onthaal aan Netcom São Paulo  0

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Onthaal aan Netcom São Paulo  1