Evenementen
Alle producten

Onthaal aan Convergentie India

May 25, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Onthaal aan Convergentie India

Onthaal aan Convergentie India

Gelanceerd in 1992, wordt de reeks van Convergentieindia van Expo gecrediteerd aangezien de belangrijke Technologie van India toont.
De convergentie India is een lange weg gekomen aangezien het een beeld van werd gevormd van. Wat begon als communicatie en ICT-gebeurtenis, een megaexpo-demonstratieconvergentie van technologieën die Mededelingen, Digitale Uitzending, Internet van Dingen, AR, VR, Kunstmatige intelligentie, Robotica, Ingebedde Technologie, Mobiele Apparaten & Toebehoren, Gokken & Vermaak ook behandelen is geworden.
De Expo brengt de de recentste technologieinnovaties en de tendensen van de telecommunicatie & de mobiele industrie, informatietechnologie & veiligheid, uitzending & digitale media, evenals nieuwe technologieën & ondernemingsoplossingen onder één dak samen & biedt een grote mogelijkheid voor de industrieleiders en influencers om de recentste tendensen en de verstoringen te bespreken die diverse bedrijfstakken verticaal beïnvloeden.
Met thema van ‚Digitaal India die Afgekoppeld verbinden‘, Convergentie India Expo creeert een platform voor spelers om Merk India te bevorderen, en het effect van ‚globaal maakt de campagnes in van India‘ uit te breiden en van ‚Digitaal India‘. De driedaagse gebeurtenis biedt een mogelijkheid voor beroeps, digitale vernieuwers, internationale ondernemingen, telecommunicatie en uitzendende spelers, evenals leiders van IT, Internet, IoT, & de Ingebedde Technologieindustrieën om en zaken te doen met elkaar in wisselwerking te staan.

 

laatste bedrijfsnieuws over Onthaal aan Convergentie India  0